2017. január 8., vasárnap

Boldog új évet!

Boldog új évet mindenkinek! :)

Épp itt volt már az ideje, hogy vége legyen 2016-nak. Amúgy az egész évhez méltón búcsúztattuk az évet: szilveszterkor rajtunk is átment az a csodálatos vírus, ami az ünnepek alatt megörvendeztetett egy csomó mindenkit. Úgyhogy, remélem, 2017-ben jobb dolgok várnak ránk, mint tavaly.

Eddig elég jók vagyunk, már amit össze lehet hozni egy hét alatt. A munka okés, Faffynak a suli szintén, az egészségünk lassan helyreáll, én pedig felfedeztem az olasz melodikus death metalt (ami nem veri az eddigieket, de kimondottan jó). Szóval eddig csupa jó történt. :)

Tavaly annyira jól sikerültek az újévi fogadalmaim, hogy idén ugyanazokat fogadtam meg (leszámítva azt, hogy lediplomázok és hogy megtanulok felvarrni egy gombot, mert ezeket kipipálhattam), idén már remélem, egy sem marad teljesítetlenül.

Most viszont megyek és főzök egy teát, mert a kutyahideg itt is tombol, aztán megpróbálok beletörődni, hogy holnap ismét hétfő...

Zenét még mindig nem lehet normálisan beilleszteni, úgyhogy marad a nap svéd szava, ma mondata: Gott nytt år! - Boldog új évet! :)

Remélem, idén is találkozunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése